Ne vom referi la “www.iasiopen.com” ca “Concord Iași Open”, iar termenii ”user” și ”utilizator” se referă la orice persoană fizică sau juridică care alege să acceseze pagina web, să primească comunicări de la noi prin emailuri, telefon sau completarea chestionarului de obtinere bilete gratuity pe site-ul www.iasiopen.com.

În scopul comunicării de marketing cu utilizatorul, ca și cu toți cei interesați de serviciile noastre, alegem să comunicăm prin intermediului telefonului sau emailului, care pot fi înregistrate în baza noastră de date prin completarea chestionarului de obtinere bilete gratuit sau prin trimiterea de email. Pe baza completării acestui chestionar de obținere bilete gratuit de către utilizator, ne asumăm dreptul de a contacta utilizatorul pentru a-i transmite oferte comerciale sau conținut ce l-ar putea interesa.

Utilizatorul are dreptul de a cere schimbări ale datelor cu caracter personal în baza noastră de date, precum și de a cere eliminarea completă a acestora din baza noastră de date. Pentru ca acest lucru să fie posibil, utilizatorul are obligația de a ne informa printr-un email la adresa contact@iasiopen.com referitor la modificările pe care le dorește referitor la datele sale personale.

Concord Iași Open se obligă să nu facă publice datele personale ale utilizatorului și să nu o transmită către terți, cu excepția cazului în care legea cere altfel.

 

În cazul în care utilizatorul alege în deplină cunoștință de cauză sau din greșeală / lipsă de informații să publice propriile sale date, făcându-le publice și punându-le la dispoziția terților, responsabilitatea în întregime îi revine utilizatorului, Concord Iași Open fiind exonerat de orice vină.

În afară de datele personale pe care le solicităm noi, utilizatorul are libertatea de a ne trimite materiale, informații, date. În cazul în care acestea nu au fost solicitate de noi, responsabilitatea de a le păstra confidențiale sau securizate este a deținătorului/utilizatorului care ni le-a transmis.

Datele cu caracter personal pe care noi le procesăm sunt: nume si prenume, adresa de e-mail, telefon, orasul, judetul și localitatea, sexul, varsta, detalii legate de familie (număr copii), preferințe personale legate de tenis și petrecerea timpului liber.

Concord Iași Open își rezervă dreptul de a modifica sau completa politica de confidențialitate în orice moment, iar revizuirile intră în vigoare o dată cu afișarea lor publică pe www.iasiopen.com