June 29, 2023

Alin Trușcă, EVOhoreca: Fii pe terenul câștigător, tie break interview

Alin Trușcă, EVOhoreca: Fii pe terenul câștigător, tie break interview

Alin Trușcă, CEO & Founder EVOhoreca, partener CONCORD IASI OPEN și BCR IASI OPEN

1. Cum a fost fondat EVOhoreca? Ce te-a inspirat să începi călătoria ta antreprenorială și cum s-a dezvoltat acea inspirație inițială de-a lungul timpului?

EVOhoreca este o soluție premium la problema amenajărilor complete și complexe de spații publice. A apărut în 2011, în urma experienței mele antreprenoriale de 9 ani în domeniul amenajărilor rezidențiale, atunci când am identificat faptul că restaurantele și hotelurile nu aveau la dispoziție un portofoliu extins de soluții pentru amenajare. Mi-am propus să devenim alegerea numărul 1 pentru amenajarea acestor tipuri de spații și consider că suntem pe drumul stabilit în 2011.

2. Misiune & viziune EVOhoreca?

Misiunea EVOhoreca: Încă de la început ne-am propus să oferim soluții integrate partenerilor noștri. Astfel, venind în întimpinarea tuturor nevoilor, importăm sau producem mobilier profesional pentru hotel, cafenea, restaurant, terasă, fast-food, foud-court, cantină, benzinării, clinici medicale și multe altele.
Filosofia EVOhoreca: Ne dezvoltăm pe baza reputației create. Suntem preferați pentru profesionalism, onestitate și flexibilitate.

3. Ce măsuri iei pentru a rămâne înaintea concurenței și a rămâne inovator în abordarea ta?

Învățăm constant din experiențele anterioare, ascultăm clienții, suntem obiectivi, ne respectăm termenele de livrare, oferim servicii premium și inovăm continuu.

4. Ce înseamnă pentru EVOhoreca și pentru Iași turneele Iași Open?

În primul rând este o onoare să fim parteneri la cel mai important turneu de tenis organizat în Iași, capitala Moldovei, un important centru cultural și universitar, acest minunat oraș învăluit de frumusețe și de farmec.

Prin sponsorizarea acestui turneu, nu doar susținem un eveniment sportiv prestigios, ci ne asociem și cu o platformă care promovează excelența, fair play-ul și lucrul în echipă. La fel cum jucătorii de tenis se străduiesc să-și ofere tot ce au mai bun pe teren, compania noastră este dedicată furnizării de produse/servicii excepționale și îmbunătățirii constante pentru a satisface nevoile clienților noștri.

5. Cum activează EVOhoreca în cadrul Iasi Open pentru a îmbunătăți experiența fanilor și pentru a crea o impresie de durată pentru participanți?

Prin parteneriatul încheiat de EVOhoreca în cadrul Iași Open contribuim la crearea unei atmosfere de relaxare, confortabile, în zona de lounge, atât pentru jucători, cat și pentru spectatori, invitați. Mobilierul furnizat de EVOhoreca pentru aceste zone este selectat cu grijă pentru a crea o atmosferă plăcută și confortabilă, dar și o experiență extraordinară. Alegem piese de mobilier moderne, elegante și ergonomic concepute pentru a asigura confortul și relaxarea invitaților. Ne asigurăm că amenajarea nu este doar atrăgătoare, ci și funcțională, pentru că ambele sunt la fel de importante pentru noi.

6. Care este CTA-ul EVOhoreca pentru fanii tenisului?

Descoperă experiența EVOhoreca și bucură-te de beneficiile noastre exclusive pentru fanii tenisului! Explorează ofertele noastre personalizate, descoperă produsele de înaltă calitate și soluțiile noastre inovatoare, perfect adaptate nevoilor industriei tale. Încheie un parteneriat cu EVOhoreca și fii pe terenul câștigător!

7. Cum se intersectează valorile brandului EVOhoreca cu valorile Iași Open?

Compania EVOhoreca se identifică puternic cu turneul de tenis la care ne mândrim să fim parteneri, prin prisma valorilor pe care le promovăm. Tenisul este un sport care cere disciplină, perseverență și gândire strategică, toate acestea fiind în concordanță cu etica companiei noastre.

Extra: care este rețeta succesului?

Muncă multă, curaj și un pic de șansă!

LET’S GET SOCIAL

Fii la curent

CONCORD Iasi Open

BCR Iasi Open